Janovy smažené zelené fazolky

15. ledna 2007 v 20:18 | Peggy |  Sněhurka


Potřebujete:
lžíci rostlinného oleje
400 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
šalotku
tři lžíce lehké sójové omáčky
špetku hnědého cukru
*

Příprava:
Duste fazolky, aby byly uvařené,
ale pořád křupavé,
čerstvé potřebují asi deset minut,
mražené o něco míň.
Na středně velkém plameni rozehřejte olej
a jemně nasekejte šalotku.


Pražte ji asi pět minut, pak přidejte fazole a sójovou omáčku.Aby se směs nepřipálila, musíte ji pořád míchat. Jakmile se omáčka prohřeje (asi za deset minut), přidejte na dochucení špetku hnědého cukru a pánev odstavte.

Jezte, a nezapomeňte chválit kuchaře ;))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama